Tractoren

U kan bij ons terecht voor een zeer uitgebreid gamma aan tractoren/ laders in Hooglede en omgeving. Zoekt u een licht model voor het onderhouden van groenvoorzieningen en parken, of opteert u voor een krachtig type voor op ruwe (landbouw)terreinen? In ons gamma vindt u beslist wat u zoekt. Uiteraard staan we u ook heel graag bij met advies.

Onze topmerken garanderen een uitstekende kwaliteit. Bovendien gaat er de nodige aandacht uit naar comfortabel en efficiënt werken, een groot vermogen en een zuinig verbruik. Ook modellen met een zeer eenvoudige bediening of cruise control behoren tot de mogelijkheden. U kan onder meer kiezen uit een mechanische of hydrostatische aandrijving.

 

Herstel en onderhoud tractoren / laders

Uw tractoren / laders zijn bij ons in goede handen. Onze ervaren vakmannen staan klaar om uw tractor te onderhouden en indien nodig te herstellen. Ook het vervangen van onderdelen behoort steeds tot de mogelijkheden. Wij zorgen voor een correct en vlot herstel, zodat uw machines snel weer als vanzelf lopen.

 

Onze merken

Nieuw in ons gamma: Schrank- en knikladers MUSTANG !!

 

Tractoren Laders
Kubota JCB
Massey Ferguson    

Manitou (mustang)

  

Vragen over onze tractoren?

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Bent u op zoek naar een nieuwe tractor / lader, of is de uwe dringend aan herstelling toe? Neem dan gewoon even contact met ons op en wij helpen u met veel plezier verder.

Back to Top