Welkom bij Gemori in Hooglede, uw specialist in tractoren en landbouwmachines!

Gemori bvba is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar kwalitatieve tractoren, landbouwmachines en grasmaaiers in Hooglede en omgeving. Wij verkopen en herstellen tractoren/ landbouwmachines van diverse topmerken.

 

 

Ons aanbod

  • Tractoren voor land-en tuinbouw, van de lichte tot de allerzwaarste modellen voor ruwe terreinen van merken als Kubota en Massey Ferguson.
  • Alle soorten landbouwmachines van merken als Maschio, Beyne, Steeno, Dezwaef, Record, Vicon. Wij beschikken over een compleet gamma voor akkerbouw, veeteelt en het onderhoud van graslanden. Denk hierbij aan grondbewerkingsmachines, hooibouwmachines, aanhangwagens,...
  • Alle modellen gras- en zitmaaiers. Van het maaien van uw tuin tot parkonderhoud, u vindt beslist een geschikte machine in ons gamma (Castelgarden).

Naast nieuwe machines, bieden wij u ook voortdurend interessante occasies aan. Deze tweedehandsmachines kunnen ook gehuurd worden.

Daarnaast zorgen onze ervaren techniekers voor een vlot herstel van alle machines. Dankzij onze uitstekende service kan u zo weer aan de slag!

Over ons

Gemori is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1993 door Antoon Geysens en zijn vrouw. Sinds 2000 is ook zoon Ringo mee in de zaak gestapt.

Ondertussen hebben ze bovendien drie bekwame en toegewijde werknemers in dienst (Pieter en de 2 Hendrik'en  :o) ).

In 2016 vervoegde Mieke (vrouw van Ringo) het team om de administratieve taken op zich te nemen.

Neem contact op!

Bent u op zoek naar een specifieke machine? Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Volg ons ook op facebook:  https://www.facebook.com/gemoribvba/

Back to Top